31 Mart 2014 Pazartesi

SGK Hizmet Toplamı

Günümüzde artık çok kolay bir şekilde SGK hizmet toplamı işleminizi yapabilirsiniz. Bunun için Sosyal Güvenlik Kurumu’nun resmi internet sayfası üzerinde yer almakta olan online hizmet kısmındaki e-sgm uygulamasını kullanabilirsiniz. İşleminizi sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilme olanağınızın bulunduğu bu uygulamada şifresiz olarak işlemler gerçekleştirilebilmektedir.

SSK Hizmet Toplamı Nasıl Alınır

Bu online hizmet uygulaması üzerinde şifresiz olarak SGK hizmet toplamı işleminizi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilme olanağına sahip olabilirsiniz. Bu noktada bu e-sgm online hizmet uygulaması sorgulama sayfası içerisinde sizden şifresiz olarak yapılabilmesinden dolayı güvenlik amaçlı kimlik numaranız, doğum tarihiniz, cilt numaranız ve nüfusa kayıtlı olduğunuz il ya da ilçe talep edilmektedir. Bu bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra en altta yer alan güvenlik kodunu da doğru bir şekilde girerek sorgula sekmesine basmanı gerekmektedir.

Açılan sayfa içerisinde SSK gün toplamı işlemi için ilk olarak hizmet bilgisi seçeneğine daha sonra açılan kategoriler arasından 4A hizmet bilgisine basarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder